Lahden kaupunki

Tältä sivulta löydät tietoa Lahden Digitaito-projektista, lahteilaisia koskevista sähköisistä palveluista, sekä digiopetuksesta alueella.

 

Lahden Digitaito-projekti

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden Digitaito-projektista sen sisällä järjestettävästä maksuttomasta digiopastustoiminnasta. Tule mukaan oppimaan tai opastamaan vertaisia. Kinkereillä on kivaa!

Lue lisää

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymä

Tästä linkistä pääset PHHYKY:n nettisivuille. PHHYKY vastaa lahtelaisten sosiaali- ja terveyspalveluista. Käy tutustumassa omiin palveluihisi 🙂

Lue lisää

Päijät-Hämeen hyvinvointikuntayhtymän sähköiset palvelut

Tästä linkistä pääset PHHYKY:n sähköisiin palveluihin kuten laboratorioajanvarauksiin. Käy tutustumassa miten voit asioida kotisohvaltasi 🙂

Lue lisää

Palvelusantra – palvelua ikääntyville ja heidän läheisilleen

Palvelusantran toiminnan tavoitteena on tukea ikäihmisten kotona selviytymistä välittämällä tietoa yritysten ja kolmannen sektorin palveluista. Tästä linkistä pääset Palvelusantran sivuille.

Lue lisää

Lahden kaupungin nettisivut

Tästä linkistä pääset Lahden kaupungin nettivisuille. Siellä on valtavasti sinun palveluitasi, vaikuttamismahdollisuuksiasi ja kunnallista päätöksentekoa koskevaa tietoa. Oletko koskaan selannut?

Lue lisää

Osallistuja ja vaikuta Lahden kaupungissa

Tästä linkistä pääset kaupungin Osallistu ja vaikuta -sivuille. Lahdessa tavoitteena on, että jokainen asukas kokee mielipiteensä olevan merkityksellinen ja saa sen kuulluksi. Lahtelaisilla on käytettävissään useita keinoja vaikuttaa oman elinympäristönsä suunnitteluun, kaupungin palveluihin sekä päätöksentekoon. Täältä löydät lisää tietoa aiheesta ja voit mm. vastata asukaskyselyihin ja edistää esteettömyyttä.

Lue lisää

Lahti-piste

Lahti-Piste on matalan kynnyksen palvelupiste. Pisteessä on monipuolisesti kaupungin palveluita, sieltä voi ostaa mm. asukaspysäköinnin luvat, yritysten yleispysäköintikortit, kalastajien pyydysmerkit ja paikallisliikenteen matkakortit.

Lue lisää

Eläkeläisten liikuntaryhmät Lahdessa

Tästä linkistä löydät tietoa eläkeläisten ja liikuntarajoitteisten liikuntaryhmistä Lahdessa.

Lue lisää

Takatasku – monitoimikeskus keskellä Lahtea

Takatasku on työllisyyttä ja mielekästä elämää edistävä toimintakeskus. Ruokala ja Café Eila tarjoavat edullisia lounas- ja kahvilapalveluja. Lisäksi Takatasku tarjoaa työkokeilu-, tukityö- ja vapaaehtoistyöpaikkoja.

Lue lisää

Vapaaehtoistehtäviä Lahdessa – vapaaehtoistyo.fi

Tästä linkistä pääset katsomaan, mitä vapaaehtoistehtäviä Lahden alueella on tarjolla. Tule mukaan auttamaan omaa yhteisöäsi ja tutustumaan muihin suurisydämisiin lahtelaisiin. Hyvä heijastuu.

Lue lisää

Lahden kirjasto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kirjaston palveluista, sekä kirjaston sähköisestä aineistosta, kute e-kirjoista ja äänikirjoista. Kirjastossa myös järjestetään digiopastusta ja kursseja. Käy tutustumassa!

Lue lisää

Wellamo-opisto

Tästä linkistä löydät tietoa Wellamo-opiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää

Lahden kansanopisto

Tästä linkistä löydät tietoa Lahden kansanopiston toiminnasta - kursseja, harrastuksia, yhdessä tekemistä. Löytyisikö sinulle jotain...

Lue lisää

Kysely Lahden digikinkereiden osallistujille – toisten lahtelaisten tukeminen ja vertaisohjaajana toimiminen

Kosketa tätä kuvaketta niin pääset täyttämään kyselyn, jonka avulla selvitämme, minkä verran kinkerikävijät jakavat osaamistaan ja ketkä olisivat kiinnostuneita vertaisohjaajavalmennuksesta.

Siirry kyselyyn